Pci 001

Warning: include(/home/magesekw.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/maliaja1/public_html/rapidperformance.net/wp-content/plugins/exec-php/includes/runtime.php(42) : eval()'d code on line 1

Warning: include(): Failed opening '/home/magesekw.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear;.:/home/maliaja1/public_html/rapidperformance.net') in /home/maliaja1/public_html/rapidperformance.net/wp-content/plugins/exec-php/includes/runtime.php(42) : eval()'d code on line 1

Download Free XK0-001 Linux+ Practice Exam Questions.


Question: 1.
Which of the following file systems CANNOT be mounted by using the mount command?

A. Ext2
B. Vfat
C. Swap
D. Iso9660

Answer: C

Explanation:
The Swap file system is used as virtual memory. This is not a mounted file system.

The swap partition is configured during setup, and can be extended using the swapon
command.

Reference:
Roderick W. Smith. Sybex Linux + Study Guide: page 39, 465.

Incorrect Answers:
A. You can mount an ext2 file system using the mount t ext2 command.
B. You can mount an VFAT file system using the mount t vfat command.
C. You can mount an iso9660 file system using the mount t iso9660 command (iso9660 is
used for CD-ROM drives).

Question: 2.
A Linux user has sent a report to the printer queue, but then realizes he needs to make
corrections to the report. He now wants to remove the report from the printer queue. Which of the
following should be done?

A. Use the lpq command to remove the job
B. Use the kill command to remove the report
C. Use the lprm command to remove the report
D. Ask the superuser to remove the report from the queue because users cannot do this.

Answer: C.

Explanation:
The lprm command can be used to remove one or more print jobs from the print queue. The
command is issued with the job ID to delete a print job. The print queue and job Ids can be
viewed with the lpq command.

Reference:
Roderick W. Smith. Sybex Linux + Study Guide: page 557.

Incorrect Answers:
A. The lpq command is used to view the print queue, but not to delete print jobs.
B. The kill command is used to end a process. It cannot be used to delete individual print jobs.
D. A user can delete any print jobs that belong to the user.

Question: 3.
What does the lpq command do?

A. Prints a file.
B. Removes a print job.

Page 1 of 215
C. Sets up a printer on the system.
D. Shows status of the print queue.

Answer: D.

Explanation:
The lpq command is used to display the status of the print queue. The information displayed
includes the print job IDs and owners.

Reference:
Roderick W. Smith. Sybex Linux + Study Guide: page 556.

Incorrect Answers:
A. The lpr command is used to print, not the lpq command.
B. The lprm command is used to remove a print job, not the lpq command.
C. The /etc/printcap file can be used to set up a printer, not the lpq command.

Question: 4.
A system administrator who has forgotten his root password on a server can do which of the
following to change the root password?

A. Use the brute-force password sniffer.
B. Edit the /etc/inittab file to load without NIS.
C. Use the passwd command from the administrator group.
D. Reboot the system in runlevel 1 and use init=/bin/sh as a boot option.

Answer: D.

Explanation:
If you forget the root password, you can boot init into the shell and change the password using
the following commands:
boot: Linux init=/bin/sh
bash# mount o remount / -rw
bash# passwd root

Reference:
Michael J. Tobler. New Riders, Inside Linux: Page 466.

Incorrect Answers:
A. A sniffer can only be used to capture a password traveling over the network.
B. If you bypassed NIS, you would still need the local root password.
C. There is no Administrator group in Linux. The equivalent is the Root group. You would still
need to be logged in to change the password.

Question: 5.
The system administrator needs to create two new groups, develop and admin. Which of the
following should be done to accomplish this?

A. Use the newgrp command.
B. Use the groupadd command.
C. Use the creategroup command.
D. Enter the group data in the /etc/group.conf file.

Answer: B.

Page 2 of 215
Explanation:
The groupadd command is used to create new groups.

Reference:
Roderick W. Smith. Sybex Linux + Study Guide: page 270.

Incorrect Answers:
A. The newgrp command is used to change a user accounts group membership. It cannot be
used to create a group.
B. Creategroup is a non-existent command.
C. There is no group.conf file.

Question: 6.
How would an administrator change the ownership of the directory /tmp/data/user1 from the
account user1 to the account user2?

A. Chown /tmp/data/user2 user 1
B. Chown R /tmp/data/user1 user2
C. Chown R user2 /tmp/data/user1
D. Chown user2 /tmp/data/user1 user2

Answer: C.

Explanation:
The syntax of the chown command is chown . The R option
makes the command recursive meaning that the ownership will be changed on the entire
contents of the directory.

Reference:
Mark Minasi. Sybex, Linux for Windows NT/2000 Administrators: page 212.

Incorrect answers:
A. The syntax is incorrect.
B. The new owner should be entered before the directory/file name.
D. The new owner is entered twice. It should only be entered once.

Question: 7.
A user needs to securely connect to a server. It is mandatory that encrypted passwords be used.
Which of the following network utilities should be used?

A. Ssh
B. Rsh
C. Ftp
D. Telnet

Answer: A.

Explanation:
SSH (Secure Shell) provides a secure connection between an SSH server and an SSH host. All
data and passwords are encrypted over the connection.

Reference:
Roderick W. Smith. Sybex Linux + Study Guide: page 368.

Incorrect answers:

Page 3 of 215
A. RSH (Remote Shell) is very insecure. It allows a user on one system to run programs on
another system without authentication. RSH should be disabled on servers.
B. TFTP (Trivial File Transfer Protocol) is used to transfer files over a network. It is not used to
securely connect to a server.
C. Telnet sends passwords in plain text.

Question: 8.
A name2, then redirect the output to the program name3. Which if the following shell commands
will do this?

A. Name1 | name2 > name3
B. Name1
C. Name1 > name2 | name 3
D. Name1 | name2

Answer: B.

Explanation:
The
a file to a program or script. To have one program or script use the output of another program of
script as input, you would use the pipe symbol (|).

Reference:
Roderick W. Smith. Sybex Linux + Study Guide: page 656.

Incorrect Answers:
A. To pass the contents of a file to a program or script, you should use the input redirection
operator (

About the Author

Find Pci 001 On eBay Below:

Compaq Series 4000 Server PCI Riser System Board Motherboard 271915 001
Compaq Series 4000 Server PCI Riser System Board Motherboard 271915 001
$31.16
US Robotics 56k V90 PCI Fax Modem Card 3CP2977 OEM Internal 233126 001 DF
US Robotics 56k V90 PCI Fax Modem Card 3CP2977 OEM Internal 233126 001 DF
$20.00
HP 341880 001 PCI 64 bit Network Interface Card NIC 2MB
HP 341880 001 PCI 64 bit Network Interface Card NIC 2MB
$95.00
HP 491692 001 DL360 G6 493802 001 PCI e x16 Left Riser Board
HP 491692 001 DL360 G6 493802 001 PCI e x16 Left Riser Board
$15.19
2x HP 511808 001 490420 001 ProLiant DL160 DL320 G6 PCI E x16 Riser Board
2x HP 511808 001 490420 001 ProLiant DL160 DL320 G6 PCI E x16 Riser Board
$9.49
2x HP 361387 001 RISER PCI X PROLIANT DL360 G4
2x HP 361387 001 RISER PCI X PROLIANT DL360 G4
$9.49
HP 454358 001 Proliant DL185 G5 PCI e x8 Riser Board
HP 454358 001 Proliant DL185 G5 PCI e x8 Riser Board
$9.35
New hp Pci E Mezzanine Pass thru Card for Blade System C Class 436010 001
New hp Pci E Mezzanine Pass thru Card for Blade System C Class 436010 001
$57.07
HP 416345 001 412721 001 409539 001 Proliant DL140 G3 PCI E Riser Board
HP 416345 001 412721 001 409539 001 Proliant DL140 G3 PCI E Riser Board
$10.70
408786 001 391722 001 012519 001 012520 001 HP PCI E RISER BOARD FOR DL380 G5
408786 001 391722 001 012519 001 012520 001 HP PCI E RISER BOARD FOR DL380 G5
$10.35
HP PCI RISER BOARD 1 X8 PCI E 2 X4 RISER CARD HP DL380 G6 DL380 G7 451278 001
HP PCI RISER BOARD 1 X8 PCI E 2 X4 RISER CARD HP DL380 G6 DL380 G7 451278 001
$25.00
HP 419330 001 PCI E Dual Port 1GB BL C Adapter Card      LOT OF 2
HP 419330 001 PCI E Dual Port 1GB BL C Adapter Card LOT OF 2
$12.96
Lot of 7 HP 407620 001 FC1142SR 4Gb PCI E HBA zy
Lot of 7 HP 407620 001 FC1142SR 4Gb PCI E HBA zy
$202.65
Lot of 10 HP 378907 001 DL385 PCI X Riser Board zy
Lot of 10 HP 378907 001 DL385 PCI X Riser Board zy
$200.00
Lot of 8 HP 496057 001 DL380G6 3 Slot PCI E Riser Board zy
Lot of 8 HP 496057 001 DL380G6 3 Slot PCI E Riser Board zy
$200.00
Lot of 8 HP 451278 001 DL380 G6 3 Slot PCI E Express Riser Board zy
Lot of 8 HP 451278 001 DL380 G6 3 Slot PCI E Express Riser Board zy
$200.00
Lot of 8 HP 397740 001 4Gb DP PCI E FC HBA zy
Lot of 8 HP 397740 001 4Gb DP PCI E FC HBA zy
$200.00
Lot of 16 HP 419330 001 PCI E Dual Port 1GB BL C Adapter Card zy
Lot of 16 HP 419330 001 PCI E Dual Port 1GB BL C Adapter Card zy
$207.20
Lot of 2 HP ProLiant DL580 G5 Server System I O PCB PCI e PCIe Express Board
Lot of 2 HP ProLiant DL580 G5 Server System I O PCB PCI e PCIe Express Board
$39.99
Ibm Pci X Cryptographic Fc 4764 001 Coprocessor Security Module P N 41U0438
Ibm Pci X Cryptographic Fc 4764 001 Coprocessor Security Module P N 41U0438
$899.00
Lot of 5 HP 408788 001 NON HOT PLUG 2 PCI X 1 PCI E RISER zy
Lot of 5 HP 408788 001 NON HOT PLUG 2 PCI X 1 PCI E RISER zy
$225.00
Lot of 16 HP 359248 001 DL380G4 PCI Riser Cage zy
Lot of 16 HP 359248 001 DL380G4 PCI Riser Cage zy
$207.20
412200 001 HP HP DL360 G5 PCI RISER BOARD
412200 001 HP HP DL360 G5 PCI RISER BOARD
$29.95
419330 001 HP HP NC326M PCI E DUAL PT 1GB
419330 001 HP HP NC326M PCI E DUAL PT 1GB
$29.95
OEM HP DL380 G6 G7 PCI E Server Board Card 496057 001 451278 001
OEM HP DL380 G6 G7 PCI E Server Board Card 496057 001 451278 001
$6.21
HP 489191 001 82Q 8GB FC HBA 2PT PCI E 2 SFPS zy
HP 489191 001 82Q 8GB FC HBA 2PT PCI E 2 SFPS zy
$200.00
HP Proliant DL385 G7 Server x8 2x4 PCI E Riser Card Kit 581783 B21 583982 001
HP Proliant DL385 G7 Server x8 2x4 PCI E Riser Card Kit 581783 B21 583982 001
$11.32
ProLiant DL380 G3 PCI PCI X RISER BOARD 289561 001 W CAGE ASSEMBLY 289561 001
ProLiant DL380 G3 PCI PCI X RISER BOARD 289561 001 W CAGE ASSEMBLY 289561 001
$46.52
Lot X5 490450 001 HP DL180 PCI e X16 RISER PCA BOARD ONLY
Lot X5 490450 001 HP DL180 PCI e X16 RISER PCA BOARD ONLY
$150.00
Compaq 171489 001 Deskpro PCI Riser Card NEW
Compaq 171489 001 Deskpro PCI Riser Card NEW
$10.00
New In Box HP P N 227251 001 PCI Card Remote Insight RIB Lights Out II
New In Box HP P N 227251 001 PCI Card Remote Insight RIB Lights Out II
$95.00
HP 439400 001 013114 002 Proliant ML350 G5 PCI X Riser Board 013114 002
HP 439400 001 013114 002 Proliant ML350 G5 PCI X Riser Board 013114 002
$7.79


Recently Purchased Pci 001:


io board pci amerage controller board pcnet a1k11090, motherboard hp 373275001 s604 ddr pcie pcix ml150 g2, hpcompaq 289561001 proliant dl380 g3 pcix riser cage assembly boardcageetc, hp 3slot pcie riser board proliant dl380385 gn 676406001, hp pcie riser board amp; cage for proliant dl380 g5 dl385 g2 server 408786001, hp 397014001 pciexpress riser backplane board 398439001, hp 1slot pciexpress riser board 361386001, hp 408293001 64bit pcix riser board assembly , hp smart array p431 6gbs pcie 30 x8 729636001high p, hp dl360 g6 pcix riser 518824b21535321001491694001 cage not included, 775421001 hewlettpackard dl360 g9 pci riser cage assembly includes the metal, hp proliant dl360 g5 pci amp; pcie riser boards 419192001 412200001, 507691001 hewlettpackard dl385 g5 g6 pci three port riser board includes one, 496057001 hewlettpackard dl380 g6 g7 primary pci riser board includes one x1, 2x hp compaq remote insight lights out pcb pci 232386001 011283001 237496001, hp pci riser board pc d530 sff d538 workstation xw3100 323090001 ms6986, lsi hp short bracket pci 56k am3 card 503095001lp short bracket fax modem, hp compaq rib riloe remote insight lightsout edition pci 157866001 227251001, lot of 6 hp 667866001 dl360p gen8 pcie riser board zy, hp proliant dl380 g5 pcie riser board card 408786001 , hpcompaq pci backplane board 207727001 for proliant dl320 g1 server, hp powered usb pci controller adapter card for rp5000 pos 394197001 398879001 , hp smart array p430 controller 12gbs pcie 30 x8 729635001low p, hp 493802001 pcie riser board with bracket, compaq series 4000 server pci riser system board motherboard 271915001, hp rp5800 pos retail system 2slot pci riser card 638943001 640265001 , hp proliant dl320 g5 server pcie riser card kit 432925001 432936001, hp riser boardcard pcie 20 x4 slot 2 for hp proliant dl380e g8 647406001, hp riser board card pcie x16 for hp proliant dl170e g6 sl170z g6 589015001, hp 496057001 pcie riser card, hp 013065001 proliant dl580 g5 pci server memory expansion board, hp dl580 g7 pci express io board 512845001 free shipping, hp 496057001 dl380 g6 g7 2 x4 1 x8 pcie riser card 451278001, hp 408786001 012519001 proliant dl380 g5 pcie riser card 012521001, 662524001 hp 622219001 dl380p gen8 3 slot pcie riser board, hp proliant dl360 g5 pcie riser board 412200001, new hp pcie mezzanine pass thru card for blade system cclass 436010001, 2x hp 361387001 riser pcix proliant dl360 g4 , 2x hp 511808001 490420001 proliant dl160 dl320 g6 pcie x16 riser board, hp 491692001 dl360 g6 493802001 pcie x16 left riser board, 012392002 hp pcie dual port gigabit ethernet server adapter 374443001, 172623001 compaq board;backplane pci isa



Comments are closed.